پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

طوفان گرد و خاک محور زابل - زاهدان را مسدود کرد

براساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌ها محور زابل ـ زاهدان و بالعکس به علت وزش باد شدید همراه با گرد و غبار و کاهش شعاع دید از ساعت ۸ صبح امروز تا اطلاع ثانوی مسدود است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۲۷۹۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حیدری مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی توسط اداره‌کل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان از پیش‌بینی افزایش سرعت باد‌های ۱۲۰ روزه در منطقه سیستان خبر داد و اظهار داشت: از امروز تا سه‌شنبه ۱۳ خردادماه، وزش باد شدید همراه با گردوخاک در مناطق شمالی استان پیش‌بینی می‌شود. در برخی نقاط مستعد، وقوع طوفان گردوخاک نیز دور از انتظار نیست.

وی افزود: همچنین طی این مدت، احتمال افزایش غبار و وزش باد نسبتا شدید در شهر زاهدان و سایر نقاط استان وجود دارد. این شرایط می‌تواند موجب اختلال در تردد جاده‌ای به سمت شمال استان و احتمال تأخیر یا لغو پرواز‌ها را نیز افزایش دهد.

حیدری گفت: توصیه می‌شود شهروندان در زمان آلودگی هوا نکات بهداشتی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند. همچنین از حضور غیرضروری در فضای باز در هنگام وقوع پدیده گردوغبار پرهیز شود. همچنین از کار در ارتفاع اجتناب شده و تمهیدات لازم برای محافظت از گلخانه‌ها در نظر گرفته شود. از انجام پرواز‌های سبک از جمله گلایدر و بالگرد خودداری شود و اقدامات پیشگیرانه برای کاهش خسارات احتمالی انجام گیرد.

رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان نیز در گفت‌و‌گو با تسنیم از کاهش دید افقی در محور‌های شمال استان شامل زاهدان- زابل و زاهدان- نهبندان بر اثر طوفان شن خبر داد.

سرهنگ مهدی خمر از رانندگان و شهروندان درخواست کرد از تردد غیرضروری در این محور‌ها خودداری کنند و تصریح کرد: شهروندان در صورت تردد، فاصله طولی با خودرو‌های جلو را حفظ کرده و همچنین سرعت مطمئنه را نیز رعایت کنند؛ توجه کافی به جلو داشته باشند و به دستورات پلیس توجه کنند تا شاهد حوادث رانندگی دلخراش نباشیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده